adrianne kimdir, eserleri nelerdir?



BTK bir sürü kelimeyi yasaklayınca bir kafa karışıklığı yaşandı tabii. Bazılarının nedenini üç aşağı beş yukarı kestirebiliyoruz ama bir kısım kelime de var ki özenle şifrelenmiş gibi duruyor. Mesela kimdir Adrianne? Çok mu tahrik edici bir isimdir? Neden yasaklanır? Kimseden bir cevap gelmeyince iş başa düştü; Türkiye'nin Adrianne ile yaşadığı macerayı Google insights'ta araştırdım. Meğer ki Playboy'a poz veren bir modelmiş (tam ismi Adrianne C.urry); bütün dünyanın gözü ondaymış vs... Eeee?

Yasakçıların zihin dünyasını gerçekten merak ediyorum.

Yukarıda Adrianne ilgimizin ülkesel yükselişi; aşağıda arama kriterleriyle bölgesel dağılım. Hayrını görün. Yolu yasaktan geçenlerle bir gün bir yerde buluşmamak dileğiyle...


PS: Nisan'da zirve yapan Adrianne ilgisinin yasakla düştüğü de apaçık görünüyor. Aynı dönemde Adrianne dünyada da zirvede.

2 yorum:

  1. 2005 yazını Tunus'ta geçirirken ülkedeki internet sansürünü görüp bu kadar modern bu kadar eğitimli bir halkın nasıl olur da böyle bir muameleye maruz bırakıldığına hayretler etmiş, bir yandan da güzel ülkemin bu tarz yasakların ne kadar uzağında olduğunu düşünmüştüm. Nereden nereye..

    YanıtlaSil
  2. Tunuslular beş sene dayandı; sonrası isyan.

    Bu arada benim de 2005 yazını Tunus'ta geçiren bir tanıdığım var :)

    YanıtlaSil

Sen ne dersin?

yeşil sos niye bitti?

Şehrin merkezinde çok iyi bir patatesçi var. Merkezde ama azıcık da saklanmış bir yerde; oralardan geçiyorsam bazen uğruyorum. Kuyruktaki tu...